Плотерна порізка в Івано-Франківську

На ринку рекламної та промо-продукції існує метод її виготовлення, особливо затребуваний у виробництві наклейок різного застосування, виду і форми. Плотерна порізка дозволяє досить ефективно отримувати стікери з матеріалів з клейким шаром, наприклад, з самоклеїться плівки.

Але спосіб вимагає від виконавця високої точності, терпіння і достатнього досвіду - це кропіткий процес. Зате результат завжди порадує замовника - подібні наклейки можна наносити практично на будь-які поверхні, а виглядати вони будуть оригінально.

У певному сенсі метод можна назвати універсальним - він застосовується в роботі з різними матеріалами, що відрізняються фактурою, щільністю, складом. Крім того, плотерна порізка відноситься до виробництв з доступною вартістю виробів.

Особливості технології плотерної порізки в Івано-Франківську

Виробнича база оснащена спеціальними ріжучими плотерами - так званими Катерами. В якості основи для рекламної продукції використовується в основному вініл - плівка з щільною і міцною структурою. Це забезпечує на виході не тільки оригінальну, але і високо надійну продукцію. У робочому процесі зображення виводяться на поверхню носія, при цьому великі фрагменти малюнків і написів діляться на окремі частини, а дрібні і середні наносяться цілком способом так званого закритого контуру. А далі плотер вирізає лінії і символи відповідно до точним технічним завданням.

Переваги плотерної порізки в Івано-Франківську

Метод різання Катера вважається оптимальним варіантом у виготовленні незвичайної рекламної продукції за рахунок високої якості при доступній ціни. Вартість формується незалежно від щільності вихідного матеріалу, тобто в цьому плані клієнт нічим не обмежений. Ціна залежить тільки від величини малюнків або символів. За рахунок подібної економії плотерні наклейки можна швидко і бюджетно замінити, оновивши вітрину, стенд, експозицію.

Одночасно спосіб плотерного різання відрізняється високою точністю відповідності оригінал-макету, чудовою якістю виконаних малюнків і написів, чіткістю, яка забезпечує дуже детальні, без спотворення зображення.

Вироби, отримані в результаті плотерного різання, ми особливо широко спостерігаємо в зовнішній рекламі. Це реклама на транспорті, оформлення вивісок і вхідних груп, рекламних щитів будь-якого розміру, зовнішні і внутрішні таблички-навігатори, інформаційні та експозиційні стенди, вітрини магазинів і розважальних закладів і так далі. Особливу популярність технологія придбала в сфері великоформатної реклами.