Виносна реклама Івано-Франківськ

Компактна переносна конструкція - штендер служить ефективним засобом зовнішньої реклами. У класичному варіанті виріб являє собою розкладну (цільну) конструкцію, яка встановлюється біля входу в заклад, що спеціалізується на продажу товарів або наданні послуг. Головне призначення штендера - інформування потенційних клієнтів про ціни, акції, знижки, а також рекламування бренду фірми або продукції.

Конструкція і матеріали рекламоносія

Існують односторонні і двосторонні, цільні і розкладні штендери. Несуча конструкція виконана з профільної або круглої металевої труби. Цілісні рекламоносії мають широку, стійку основу, розкладні вироби забезпечені чотирма опорними ніжками. Розсувна конструкція встановлюється в формі літери «Л» і має поперечну фіксацію для стійкості. Для лицьової поверхні використовують оцинкований метал, ПВХ пластик або полікарбонат. Зверху наноситься рекламне зображення шляхом аплікації або повнокольорового друку на вініловій плівці. Деякі конструкції оснащені невеликими кишенями для швидкої заміни інформації.

Різновид штендерів

Залежно від місця установки і призначення рекламоносія підбираються матеріали для виготовлення, визначаються розміри і конструкція виробу. Виділяють такі основні види штендерів:

  • Двосторонні розкладні конструкції з металевою основою. Їх встановлюють у місцях, де існує загроза механічного впливу на виріб: людський фактор (удари, перекидання), природні катаклізми (сильні пориви вітру).
  • Двосторонні цільні конструкції з пластиковою основою. Використовують у великих торгових центрах, на виставках і в безпечних місцях на вулиці, де ймовірність зовнішнього впливу зведена до мінімуму.
  • Односторонні цільні і розкладні вироби. Встановлюють на ділянках траси з одностороннім рухом або в місцях, де пересування людей обмежено вузьким проходом.

За своєю будовою штендери бувають стаціонарними і зі змінною інформацією. Перші використовуються в торгових точках, де відомості про продукцію не змінюються щодня. Вони призначені для залучення уваги перехожих до місця продажу товарів або надання послуг.

Конструкції з кишенями для змінної інформації використовують банки і обмінні пункти для своєчасного надання відомостей про зміну курсу валют. Для кафе і ресторанів виготовляють штендери, у яких велика частина поверхні виконана з однотонного чорного матеріалу (пластика або вінілової плівки). Це покриття використовують для нанесення крейдою інформації про чергових стравах і цінах в даному закладі.

Переваги виносної реклами

Здебільшого штендер затребуваний в тих місцях, де асортимент товарів і послуг постійно оновлюється, а також при проведенні різноманітних акцій і розпродажів. Головними перевагами рекламоносія є:

  • Ефективність впливу на потенційного клієнта. Цей вид зовнішньої реклами охоплює велику кількість цільової аудиторії.
  • Мобільність. Конструкцію можна виставити в будь-якому місці і в зручний для власника закладу час.
  • Прийнятна ціна. Виріб має відносно низьку вартість і не вимагає спеціального дозволу на установку.
  • Практичність. Замовивши конструкцію один раз, власник може згодом багаторазово змінювати рекламне зображення.
Крім того, штендер не вимагає особливого догляду; досить протерти мокрою ганчіркою, щоб надати виробу первинний зовнішній вигляд. При сильному забрудненні конструкцію можна чистити будь-яким миючим засобом.