Види листового пластику Надвірна Пластик є полімерним матеріалом, який має відмінну термопластичність, що робить його незамінним продуктом для використання в рекламі. На сьогоднішній день існує декілька видів листового пластика, кожен з яких має свої унікальні характеристики. У тому випадку, якщо в пластик додається барвник, йому можна надати будь-який колір. Крім того, сьогодні існує можливість виготовлення дзеркального пластика.

Практично всі види пластика відмінно піддаються обробці, тому розкрій листового пластика не є дуже складною процедурою. Що стосується конкретно листового пластику, то сьогодні його отримують двома способами - екструзією і литтям під тиском. Вибір способу безпосередньо відбивається на тому, якими властивостями буде володіти готовий пластик, а також на його вартості. Доведено, що лиття дозволяє отримувати матеріал, що володіє високою міцністю.

Звісно, що кожен з видів листового пластика цінний, тому що кожен з них займає свою нішу в будівництві. Як приклад можна навести той факт, що оргскло дуже часто використовується в якості заміни звичайному склу. Більш того, вже більше половини жителів нашої країни змогли оцінити всі його переваги, так як такий пластик більш прозорий, при цьому має малу вагу і високу міцність. Що стосується кольорового листового пластику, така реклама Надвірна, відмінно виглядає в світлових коробках.
Якщо ж говорити про полікарбонат, то він має ще більш високі показниками міцності. Тому, якщо необхідно використовувати листовий пластик в умовах, що вимагають підвищеної уваги до безпеки, він незамінний.

Отже, які ж основні види листового скла використовуються сьогодні найбільш широко?

1. Прозорий пластик. До цієї групи належить полікарбонат, оргскло, полістирол, ПЕТ і ПВХ. Найпоширенішим типом матеріалу з цієї групи є оргскло. Воно має дуже високі експлуатаційні показники. Крім того, на його основі можливо отримати найрізноманітніші модифікації. Варто відзначити, що практично всім видам листових пластиків прозорого типу властивий ледве помітний відтінок. Полікарбонат більш міцний, ніж оргскло. Що стосується ПЕТ, то у нього дуже висока ударна в'язкість. Якщо ж говорити про найбільш бюджетний варіанті прозорого пластика, то це полістирол.

2. Кольоровий прозорий пластик. Лідером даного сегмента є оргскло. У нього відмінний зовнішній вигляд, а також маса плюсів. Так, не важко буде підібрати саме той колір і відтінок, який Вам необхідний. Звісно, що це властивість незамінна при створенні сучасного і сильного дизайну. У даного типу пластику також часто зустрічається різний тип поверхні листа, тому підібрати оптимальний варіант для себе зможе навіть найвибагливіший клієнт. Крім основних кольорів сьогодні також широко зустрічаються матові відтінки.

Підбираючи тип листового пластику, не забувайте звертати увагу на його світлопропускну здатність, так як вона може варіюватися в широкому діапазоні в залежності від обраного кольору.