Вивіски Надвірна Знайомство з магазином починається з вивіски. Вона є обличчям компанії і сприяє формуванню у клієнтів позитивного іміджу. Унікальний дизайн привертає увагу відвідувачів і закликає зробити покупку, тим самим збільшуючи обсяги продажів. Справити незабутнє враження на потенційного покупця можна, замовивши вивіски для магазинів в РА "МультиДрук" реклама надвірна. Конструкції виготовляються з найрізноманітніших матеріалів з використанням прогресивних технологій.

Незаперечні переваги

Головна відмінність РА "МультиДрук" від конкурентів - це гармонійне поєднання ексклюзивних ідей з досконалою якістю продукції, що виготовляється.

До очевидних переваг слід також віднести:

• повний спектр послуг: від розробки дизайну до монтажу та подальшого обслуговування;
• наявність інноваційного обладнання для проектування і виробництва надійної продукції;
• наявність перевірених постачальників;
кваліфікований персонал, який накопичив значний досвід у виготовленні і обслуговуванні зовнішньої і інтер'єрної реклами;
відмінна репутація, яка підтверджена розширенням постійної клієнтської бази.

Види вивісок

РА "МультиДрук" виробляє всі види світлових і несвітлових вивісок. Виготовляються вивіска для магазину шляхом нанесення зображень, тексту або логотипів на основу, яка надійно кріпиться на стіну будівлі. Багатий асортимент рекламних конструкцій фахівці ділять на наступні групи:

Вивіски для зовнішньої реклами торгових центрів, зазвичай забезпечуються підсвічуванням, яка цілодобово привертає увагу покупців.
• Світлові короби або лайтбокси є універсальним засобом для зовнішньої реклами. Вони відрізняються лаконічністю і скромним бюджетом. Прямокутна або фігурна конструкція оснащена системою підсвічування з світлодіодів. На лицьову сторону наноситься повнокольоровий друк.
• Світлові букви - більш дорогий і дієвий вид зовнішньої реклами, що представляє об'ємну конструкцію з лицевим і контурним підсвічуванням.
• Композитні вивіски - сучасний напрямок реклами. Матеріал відмінно піддається обробці і має стійке покриття під глянець, мармур, шліфування. Основне застосування - зали торгових комплексів.
Інтер'єрні вивіски застосовують для внутрішнього оформлення і реклами. Вони володіють значними розмірами і монтуються, як правило, на відкриті стіни.

Переваги купівлі в РА "МультиДрук"

Команда професіоналів оперативно реалізує проекти будь-якої складності з належною якістю і особливою увагою до кожної дрібниці. Фахівці виготовлять вивіску з показаного замовником ескізу або запропонують свій варіант, який гармонійно впишеться в загальну концепцію магазину. Максимально зрозуміло і яскраво вони донесуть до споживача необхідну інформацію. Підсумкова вартість вивіски залежить від виду конструкції, матеріалу, складності монтажу і розміру.
РА "МультиДрук" йде назустріч кожному клієнту і пропонує свої послуги за мінімальними цінами.
Замовляючи вивіски від надійного виробника, Ви з кожним кроком наближаєтеся до успіху!