Світловий короб, зовнішня реклама
Зовнішня реклама - це вірний шлях до досягнення успіху. Від її вибору залежить конкурентоспроможність і успіх будь-якого починання. Щоб вигідно представити свої послуги і товари на споживчому ринку необхідні рекламні просування. Виготовлення зовнішньої реклами, світлові короби - найбільш використовуваний і поширений вид, який завжди буде привертати увагу потенційного клієнта. Він являє собою рекламний щит різних розмірів і конструкцій, з внутрішньою підсвіткою для гарної видимості, особливо в нічний час. Передня панель виконана з напівпрозорого акрилового скла. Конструктивні функції покладені на задню панель - до неї кріпиться електропроводка, світлодіоди, лампи денного світла. Світлові короби встановлюють на кронштейни, на стійки, вішаються на стіни. Бічні сторони виготовляються з алюмінієвого, металевого профілю, ламінованого плівкою або забарвленого порошковими барвниками.

Особливості світлових коробів

Використання світлового короба зарекомендувало себе практичністю при використанні у всіх напрямках бізнесу. Його можна побачити в торгових центрах, банках, магазинах, авто мийках, бутіках і ін. Надійність їх конструкції забезпечує спеціальний каркас, тому ніякі погодні умови не перешкодять його постійній роботи. Елементами для підсвічування можуть служити люмінесцентні лампи, які мають достатній термін служби, або можуть бути обладнані світлодіодним підсвічуванням. Світлодіоди дозволять заощадити електроенергію, що особливо важливо в реаліях сьогоднішнього дня. Світлодіодна конструкція набагато легше, в порівнянні з люмінесцентної. Її використання стало прекрасним варіантом виготовлення світлових коробів невеликої товщини.

Переваги світлових коробів

• простота установки;
• впровадження будь-яких ідей замовника;
• зображення високої якості;
• індивідуальність, яка вигідно підкреслить імідж;
• швидке оновлення реклами;

Наша компанія пропонує:

• виготовлення лайтбоксів високої якості і підвищеної зносостійкості;
• хімічно стійким покриттям і різноманітною палітрою кольорів;
• стійкістю до будь-яких погодних умов;
• легкістю при обслуговуванні і комфортному використанні;
• всілякі варіанти подсвіток, безліч форм, легка заміна зображень.

З нами ви відчуєте, що таке вигідне вкладення в рекламу, яка гарантує хороші дивіденди. Ми виконуємо свою роботу якісно і ефективно. Завдяки власній виробничій базі вирішуємо завдання будь-якої складності. Гарантуємо своїм клієнтам своєчасне виконання замовлень. Наші ціни дуже прийнятні. Ми завжди раді своїм замовникам!