Сучасні рекламні штендери

Штендери - щити невеликого розміру, які встановлюють в безпосередній близькості від рекламованого об'єкта. Їх конструкція складається з металевої підставки, до якого фіксуються листи з металу або пластику.

На поверхню штендера в Івано-Франківську недорого наносять інформацію великим шрифтом і яскравими фарбами, щоб вона була видна з великої відстані. Вони містять обов'язкову базову інформацію про компанію (її назва, графік роботи і контактні телефони). Крім того, на штендер розміщують рекламний слоган, графічне зображення з її корпоративною символікою і відомості про акції.

Штендери Калуш відносяться до варіанту пасивної реклами. Це означає, що для підтримки їх ефективного впливу не буде потрібно додаткових фінансових вкладень. Встановлені штендери будуть регулярно «приводити» нових покупців товарів або користувачів послуг. Для власників бізнесу привабливою є і невисока ціна на ці вироби, яка коливається в межах від 3 до 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Рекламні штендери не вимагають професійного монтажу, що також дозволяє заощадити на процесі їх установки. Рекламні щити даного роду, незважаючи на свою низьку вартість, відрізняються довгим терміном експлуатації і своїм привабливим зовнішнім виглядом.

До переваг штендерів слід додати їх мобільність. Щит через своїх невеликих розмірів легко вміщається в багажник автомобіля і, таким чином, його перевозять на нове місце. Штендери не вимагають додаткових коштів для антивандального захисту, так як вночі їх зберігають в приміщенні.

Рекламні щити відрізняються своїм матеріалом - металом або пластиком. Вироби першого виду відрізняються тривалим терміном служби.

Слід виділити і штендери-дошки, що дозволяють змінювати розміщену на них інформацію. Її пишуть звичайною крейдою і, як в школі, змивають мокрою ганчіркою. Подібні щити встановлюються поблизу кафе, ресторанів, салонів краси. З їх допомогою всі перехожі інформуються про існуючі знижки на окремі страви і види послуг.

Розрізняють одно і двосторонні штендери Коломия, мають, відповідно, одну або дві інформаційні панелі. Форма панелей може бути прямокутною або мати форму.

Наступна перевага штендерів обумовлена тим, що не існує обмежень на місця їх установки. Для них знаходиться місце в будь-якій частині міста, в тому числі і в його історичному центрі.