Який спосіб друку буклетів вибрати?

Цей рекламний носій, скоріше, несе інформаційну функцію. У буклеті багато сторінок, отже, міститься і більше відомостей про компанію та її послуги.

При цьому виконання у «маленькій книжці» (так звучить переклад слова «буклет» з французької мови) досить просте. М'яка обкладинка і мінімум ілюстрацій. Вона взагалі може бути чорно-білою. За змістом являє собою каталоги, навчальні матеріали, інструкції, питання на відповіді і так далі. Словом, буклет це докладний перелік відомостей про організацію і її товари або послуги і бюджетний варіант рекламної продукції. І витрати на неї замовник намагається мінімізувати. Тому розумно при великих тиражах вибирати офсетний друк, а при обмежених (до 1000 екземплярів) - цифровий.

Сфера застосування буклетів - виставки, презентаційні заходи, навчальні курси та інше. Дуже часто потреба в буклетах виникає терміново. Тому відмінний варіант для її друку - оперативна поліграфія. А саме - цифровий друк буклетів Івано-Франківськ, яка дозволяє виготовити тиражі в короткі терміни, з відмінною якістю і доступною ціною.

Як правило, при виготовленні буклетів в Коломиї використовується крейдований папір різної щільності, обкладинка часто замовляється м'якою, але більш щільною, ніж внутрішні сторінки, які кріпляться між собою способом брошуруванням або на скобами. Смуг в міні-виданні може бути скільки завгодно.

Особливості цифрового друку буклетів в Івано-Франківську:

Отже, ми вже сказали про високу швидкість друку і відмінні якості при особливій чіткості і яскравості зображення. У числі інших переваг цього сучасного способу поліграфії можна назвати наступні:

  • Офсетний метод не відрізняється оперативністю. Сучасне ж цифрове обладнання здатне видавати сотні примірників всього за годину. При цьому - без втрати якості протягом тривалого часу.
  • Цифрове обладнання відрізняється ще й тим, що при замовленні 50 і 1000 примірників продукції ціна за одиницю змінюється не принципово. Метод не вимагає перетдрукарської обробки макета: замовнику досить просто передати файл з ним.
  • Якість не змінюється в гіршу сторону при збільшенні кількості листів.
  • Зміст і макет редагуються в стандартних програмах.
  • Кольорокорекція проводиться дуже оперативно.
  • Затвердження пробника не займає часу: перші відбитки отримують моментально.
  • Устаткування дозволяє домогтися дуже високої роздільної здатності зображення. Воно також здатне віддрукувати буклети в будь-якому форматі, розмірі і форми.
Цифровий друк ідеальний при виготовленні партій продукції в межах 1000 примірників. При великих тиражах будь-який професіонал порадить вам вдатися до офсету: це буде дешевше.

Вибирайте компанії, для яких якість є професійним кредо, а високотехнологічне обладнання - обов'язковим параметром оснащеності виробничої бази.