Друку буклетів

Наша компанія надає поліграфічні послуги. По вашому запиту ми готові виконати: повно колірний і чорно-білий друк, як багатосторінкової продукції, так і рекламної поліграфії. Робота здійснюється на листових і рольових машинах. Девіз нашої компанії - це поліграфічні послуги високої якості.

Під цим поняттям ми маємо на увазі:

  • індивідуальний підхід до кожного замовника;
  • оперативність виготовлення кожного замовлення;
  • виїзд нашого фахівця;
  • відмінну якість кожної продукції з мінімальними витратами;
Замовте виготовлення буклету в Івано-Франківську! Це найекономічніший і ефективний спосіб розповісти «світу» про послуги і товари Вашої фірми. Сумніваєтеся? Розберемо механізм залучення клієнтів за допомогою брошур більш детально:

• На думку психологів, люди найкраще сприймають зорову інформацію. Отже, від того яким чином піднесені дані про товари і послуги буде залежати успіх вашої фірми. Вдало підібрана картинка і стиль, в якому оформлений буклет, вже без тексту і реклами послуг здатні мотивувати клієнта на покупку або замовлення. В цьому випадку, залишається тільки додати контактні дані фірми, завдяки яким, зацікавлені в послугах клієнти, зможуть отримати додаткову інформацію або знайти ваш офіс.

• Якщо Ви маєте намір повідомити про особливості послуг або описати історію розвитку вашої фірми, необхідно пам'ятати, що текст повинен бути невеликого обсягу. Виготовлення брошур якраз передбачає, що поміщений на сторінки текст, в короткій формі буде містити найбільш важливу інформацію. Вважається, що текстова інформація, надрукована в буклетах повинна гармонійно поєднуватися з ілюстрацією в співвідношенні приблизно 1: 1. Подібним чином оформлену поліграфію потенційний клієнт охочіше прийме до розгляду.

• Дана поліграфічна продукція, має ще одну важливу перевагу - може бути виконана в будь-якому форматі. Невеликий формат буклету дозволяє збільшити шанс того, що інформація про вашу фірму або послуги виявиться в потрібний момент у клієнта, з огляду на те, що компактну і барвисто оформлену рекламну брошуру клієнт з більшою ймовірністю візьме з собою, щоб в подальшому ознайомитися. Перевірено, буклетт, замовлені в нашій фірмі, не залежуються на рекламних стендах!

Ілюстрації для буклетів ви можете запропонувати свої, так само, є можливість повністю довірити роботу з оформлення і підбору фотографій нашим професійним дизайнерам. Заявіть про Вашу фірму за допомогою інформаційних професійно виконаних буклетів!

Наша компанія надає послуги поліграфії вже більш ніж п'ять років. За цей час нами придбаний великий досвід роботи - тонкощі різних способів друку вивчені досконально. Завдяки цьому, ми виробили оптимальні технології виробництва продукції, в залежності від ваших цілей, що дозволяє реалізовувати гнучку цінову політику, що дає краще співвідношення ціна-якість.

Буклети недорогі й ідеальні для переліку послуг, товарів, розміщення інформації про компанію. Часто друк буклетів в Івано-Франківську використовується в декоративних цілях на виставках і презентаціях.

 

У чому переваги нашої компанії?

  • Ми працюємо індивідуально з кожним замовником, враховуємо специфіку клієнта і замовлення.
  • Всі побажання клієнта враховуються.

Ви отримаєте те, що хочете. Звичайно, маючи великий досвід, ми застережемо від завідомо неправдивих ходів, але кінцеве слово - за клієнтом.

  • Професійні дизайнери підготують макет з урахуванням знань в психології реклами і сприйняття. З нашими фахівцями друк буклетів буде максимально ефективною.
  • Ми працюємо оперативно, завжди дотримуючись поставлених термінів. При цьому терміновість ніяк не завдає шкоди якості.

Наша компанія оснащена сучасним обладнанням високого класу. Технічні можливості дозволяють працювати з різними тиражами (від штучних до багатотисячних). Так само нам доступні всі формати поліграфії і будь-яка післядруквана робота. Фахівці компанії мають великий досвід роботи і відповідально ставляться до завдань будь-якого рівня. Ми можемо повністю охопити друк буклетів: від розробки макета, до випуску повністю готового до використання тиражу. Кожен макет готується або допрацьовується виходячи з поставлених завдань і особливостей цільової аудиторії. При цьому ми не допускаємо ідентичності різних рішень - наші розробки індивідуальні. Крім якості передачі кольору і довговічності, вміле використання сучасного обладнання гарантує оперативність.

 

Чому варто вибрати друк буклетів?

Поліграфічна продукція дуже різноманітна і для кожної окремої мети найбільш підходить один з її видів. У цьому сенсі, друк буклетів практично універсальна. Буклети можуть бути як суто рекламними, так і інформаційними. Буклети можна використовувати в якості високоінформативної реклами, прописати перелік пропозицій, інформацію про компанії, її контакти і т. Д. Так само буклети використовуються для презентаційних та виставкових зразків. Також у вигляді буклетів зручно реалізовувати такі продукти, які спрямовані на допомогу клієнту: інструкції, путівники, поради і т. д. Наприклад, даний текст легко можна розмітити в форматі буклету, з незначними правками, а ось у вигляді листівки він зажадає скорочень, а у вигляді каталогу розширення, що зробить його занадто інформативним. Таким чином, друк буклетів найбільш зручна з точки зору поєднання реклама-інформація. Звичайно, є специфічні напрямки, де потрібно і інша продукція: ті ж листівки, каталоги, журнали, вирубні папки і фірмові бланки. Вся ця продукція доступна в нашій компанії.

 

Як формується ціна на друк буклетів?

В першу чергу вона залежить від тиражу. Так само на ціну впливають:

  • формат продукції,
  • кількість смуг (якщо такі маються на увазі),
  • кольоровість продукції,
  • вид і щільність паперу,
  • післядрукарські роботи (кріплення сторінок, покриття лаком, ламінування, вирубка)

Професіонали нашої компанії оптимальним чином використовують потенціал обладнання, в результаті Ви отримаєте високу якість за середньоринковими цінами. Фактичну вартість Ви можете дізнатися у співробітників компанії, які розрахують її за конкретними параметрами замовлення.